#Ja-Radim

Vývoj a novinky ve světě AI pro vás sleduji každý den

Jmenuji se Radim Petlach a mám to štěstí, že má práce je pro mě zároveň mým koníčkem. Věnuji se vzdělávání jednotlivců a především firem v oblasti AI. Kladu důraz na srozumitelný výklad, praktické ukázky a přizpůsobení obsahu na míru danému publiku tak, aby si odnesli co nejvíce relevantních informací a naučené a vyzkoušené poznatky mohli aplikovat do své praxe.

Pomohl jsem týmům ve firmách různých velikostí a z různých oborů, asociacím i vzdělávacím institucím. Jejich pozitivní zpětná vazba mi potvrzuje, že moje práce má smysl.

Ať jste začátečník nebo už máte zkušenosti s umělou inteligencí, naučím vás efektivně využívat nástroje umělé inteligence.

.01

Další projekty

Abych zůstal v obraze v rychle se vyvíjejícím světě umělé inteligence, založil jsem online magazín AI Crunch, na kterém tvořím obsah spojený s AI. Fascinuje mě vidět příběhy úspěšných lidí, startupů a firem, které i díky umělé inteligenci přetváří tradiční podobu mnoha odvětví. 

.02

Jsem členem a partnerem České asociace umělé inteligence

Online magazín AI Crunch je mediálním partnerem České asociace umělé inteligence. Díky tomu mám jako řádný člen přístup ke všem informacím, akcím a pestré komunitě v rámci asociace.

.03

Mimopracovní já

Práce je mým koníčkem, ale život je o hledání rovnováhy. Pokud nepracuji,  rád trávím čas se svou rodinou a přáteli. Jsem sportovně založený, jezdím na horském kole, cvičím, hraju squash, v zimě si rád zajezdím na snowboardu, pokud čas dovolí. 

Aktivně vyhledávám nové vědomosti od inspirativních lidí, v knihách, podcastech nebo třeba videích a snažím se na sobě neustále pracovat. Baví mě moderní technologie a digitální nástroje, které mi při správném užívání zjednodušují život. 

.04

Buďme v kontaktu

Spoustu informací ze světa AI sdílím na sociálních sítích. Sledujte mě na nich. Jsem vybíravý, najdete mě pouze na LinkedInu. Na můj profil se dostanete kliknutím na ikonu níže.

Máte zájem o školení? 
Ozvěte se mi.

+420 775 408 578

Pokud neodpovím ihned, ozvu se vám zpět, jakmile budu moct.

info@ja-radim.cz

Odpověď na váš e-mail očekávejte do 24h.

Kontaktní formulář

Nechcete volat, ani posílat e-mail? Pak je tu pro vás kontaktní formulář. Ozvu se vám zpět do 24h.

Contact Form Demo

Mějte přehled o novinkách 
v oblasti AI

Jen to opravdu podstatné přibližně jednou za měsíc. Přihlaste se k odběru newsletteru a zůstaňte v obraze. Přihlášením souhlasíte se zpracováním údajů, odhlásit se můžete kdykoliv.

Subscription Form